O’Neill Riders Initiatives – Giveaway!

Hey guys!

As you all might know, besides being a fashion blogger and student communication management, I am also monitor at BoardX. I look forward all year to go to Spain in the summer and enjoy the sun, the surf and the parties! So I guess you can believe me when I say I was psyched with the news of O’Neill Riders Initiatives the 26nd of November in Ghent! O’Neill Riders Initiatives shows two movie premieres and afterwards there is an amazing after party! The two movies are Walls of Glory & Fighting Fear. 

Here is a program of the 26th :
19.00h – 21.00h: Film presentation Vooruit Ghent (Theater):  O’Neill Walls of Glory & Fighting Fear. Australian cast Mark Mathews and Richie Vas and director Macario De Souza introduce Fighting Fear.
21.00h: Meet & greet with all main actors of both movie productions and signing sessions.
21.00h – 5.00h: Double Overhead Party Vooruit Ghent (Balroom) / free entrance before 22.00h

But, the even better news is: I’ve got duo tickets for 5 lucky ones of you!
You just have to explain to me why you wouldn’t want to miss this movie premiere. The 5 most original answers win a free duo ticket! So go, go, go and be creative!
I'll be announcing the winner on the 14th of November!

Love, A.
5 Lovely reactions :

 1. Zo leuk! Echt gaaf dat je dit mag doen.

  Oke, ik wil dit super graag winnen omdat ik surfen echt super tof vind en ik houd van leuke surfjongens (omg there so hot), films, feestjes en vooral met mijn beste vriendin super leuke dingen gaan doen. Ik vind je blog echt super (slijm slijm :), het is natuurlijk een erg kleine reactie en ik doe eigenlijk ook wel veel moeite hier voor (ik woon in Zuid-Holland), maar ik wil het zo graag!!

  Liefs, Mariette

  ReplyDelete
 2. Dankje voor je lieve reactie, enn wat heb je een
  leuke blog ! <333. groetjes sylvia

  ReplyDelete
 3. Er is maar één valabel antwoord op deze vraag:

  De afkorting van Anouk is Noek. Noek rijmt op pannekoek en pannekoeken zijn minstens even zoet als jouw blog

  Maar wat nog belangrijker is :

  De afkorting van Tessa is Tes, Tes rijmt op Yes. "Yes" is was ik zal uitschreeuwen wanneer ik een ticket win voor de Double Overhead party en de fijne films die er aan voorafgaan!

  Tessa. X

  ReplyDelete
 4. Aloha!
  Ik zou echt héél graag het duoticket winnen omdat het net valt op mijn verjaardag. Ik ben een surfer in hart en nieren ( begonnen als een groentje bij Boardx ) en dat is toch wel zeldzaam in België. Ik heb tot nu toe praktisch alle surffilms al gezien en het zou echt de max zijn als ik deze film kon ervaren op groot scherm. Om mijn verjaardag dan af te sluiten met een super coole after-party zou ideaal zijn !
  Groetjes, Jasper Walraevens

  ReplyDelete
 5. http://www.youtube.com/watch?v=LQ60Z6LYW5w

  --> I want to win baby :)

  ReplyDelete

Thanks for leaving a comment! I love reading them.

 

© anoukmeetsfashion All rights reserved . Design by Blog Milk Powered by Blogger