2 YEARS AMF GIVEAWAY

Hooraaaaayyyy! It's my second blog birthday!! I made this summary from my blog adventures the last two years and they've truly been amazing! Anouk meets Fashion is definitely one of the best things that ever happened to me.

In two years I've met awesome people, I've been to the coolest places and I saw the most wonderful things! Fashion truly is my passion so I keep on writing (for like EVER) to share my passion with you.

But I wouldn't be where I am right now if it wasn't for you guys, my lovely readers.
Thank you for supporting me by writing all these lovely comments and following me daily!
So I absolutely want to give back to you all:

I composed two packages (two years, get it?) to prepare you guys for (hopefully) the best summer ever!
Now scroll down for the packages!
PACKAGE NUMBER ONE

Esprit Simply you perfume
Yves Rocher Scrub
Swatch scuba libre watch (new collection!) - check the Facebook page here
Urban Ears Plattan Headphone - Check Urban Ears out here

PACKAGE NUMBER TWO

Bright blue Essentiel sunnies 
Dove Summer Glow - I absolutely love my bottle!
Little Marcel wallet - Find them on Facebook
River Island studded sandals - Follow the RI fashion updates here

AND

Both winners will receive some refreshing Tao Infusion drinks jumm!

So what do you have to do to win one of these packages:

Follow me on GFC or Bloglovin (or both, even sweeter!)
Like Anouk Meets Fashion on Facebook

Leave a comment that tells me your name, e-mail, which package you prefer 
and what your shoe size is.
+
Describe me how your favourite summer would look!

This contest is open to my Belgian readers only.
Contest ends June 30th.
I will choose a winner randomly.

Good luck!


31 Lovely reactions :

 1. ooooo eeeeem geeeeee Anouk! Super proficiat! Die fotocollage is geweldig om naar te kijken! Keep up the good work, girl!

  Ik volgde je (du-uh) al op bloglovin en facebook dus dat was geen probleem!
  Ik ben super fan van de sandalen en de Essentiel sunnies dus ik ga volledig voor package 2! Mijn schoenmaat is 40 :)

  Congrats nog eens
  xo

  ReplyDelete
  Replies
  1. En mijn favo zomer is er eentje waarop ik samen met mijn vrienden naar een tropisch strand kan afzakken om daar gezellig samen een cocktail (Gin Basil Smash) te drinken en naar de ondergaande zon te kijken! http://bit.ly/10lsGGS!

   Delete
  2. en mijn email is ameliederycke@hotmail.com

   Delete
 2. Jeej, gefeliciteerd! :D Heel leuke giveaway, ik doe graag mee voor het eerste pakketje ^^

  Ik volgde je al op Bloglovin' en Facebook, nu ook via GFC ;)

  Mijn favoriete zomer is er eentje waar ik de hele tijd kan reizen en alle leuke plekjes op de wereld kan ontdekken: Bali, Thailand, Scandinavië, ...
  You only live once! ;)

  Inge
  lxfemme@hotmail.com

  ReplyDelete
 3. Wat een leuk nieuws! super tof wat je al allemaal bereikt hebt met je blog, proficiat:)!! ik volg je al een tijdje en je verhalen zijn een bron van inspiratie voor mij!

  Ik vind het eerste pakket helemaal geweldig dus ik doe daar graag voor mee!
  Mijn zomer is pas echt geslaagd als ik wat nieuwe bijzondere plekken heb kunnen ontdekken hier in België én in het buitenland. Voeg daar dan nog enkele festivals, BBQ, tuinfeestjes en enkele heerlijke cocktails aan toe en we kunnen spreken van een geslaagde zomer!

  Thxxxxx en nog veeel succes!!

  Cathérine

  cathie.onzia@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Proficiat!!!!! En OMG ik heb echt letterlijk 5 min naar boven en onder gescrolled om te kiezen welk ik zou willen hebben.. Ze zijn beide super leuk!
  Ik ga toch voor het eerste gaan (zeker door de bright yellow headphones) Maar ze zijn beide zalig!

  Mijn geslaagde zomer: Wel goede resultaten terugkrijgen zodat ik ook echt van HEEL de zomer kan genieten. En dan letterlijk het ene land na het andere bezoeken. Nieuwe plekjes ontdekken en genieten van de wereld (cheesy much).
  Ook pukkelpop is altijd super leuk met grote groep vrienden dus ook dat zou ik daar nog ergens tussensteken!

  lippylash at hotmail dot com en ik volg je natuurlijk al lang overal!

  ReplyDelete
 5. Oooh wauw dit is echt supercool!!! Proficiat alleszins met de 2 jaar dat je je blog al hebt! :)
  En ik moet toegeven dat het bloggen inderdaad echt geweldig is om te doen, en ook gewoon om andere blogs te volgen/ontdekken. En ik heb ook al heel wat mensen leren kennen, jammer genoeg nog niet de persoon in het echt zelf, maar wel langs brieven/e-mails. Hopelijk kan ik ook ooit naar sommige meetings van de bloggers gaan! Maar momenteel weet ik niet echt, hoe ik ervoor moet zorgen dat mijn blog wat bekender wordt of hoe ik bij mensen kom die zulke meetings organiseren.

  Alvast vind ik het voor jou wel echt geweldig dat je blog al 2 jaar bestaat en je al zoveel hebt bereikt! :) En dat je ook al heel wat bekendheid hebt en zo veel leuke en lieve mensen kan leren kennen.

  Ik vind alletwee de pakketjes heel erg leuk, echt leuke dingen! Wat ik het leukste vind is de swatch horloge, ik heb er namelijk zelf al zo'n 3 in mijn collectie. Ook vind de hoofdtelefoon (om in de trein naar mijn muziek te luisteren), de zonnebril en de hoge hakken echt geweldig!! De zonnebril zou handig van pas komen bij de 3 festivals die ik deze zomer ga doen namelijk Couleur Café, Arras & Cactus. Daar zou ik natuurlijk ook de horloge kunnen gebruiken om het uur nooit uit het oog te verliezen en op tijd te zijn bij alle optredens ;) en al de rest van de spullen zijn ook heel erg leuk, van parfum tot de andere productjes! De hoge hakken zou ik kunnen gebruiken voor een leuk avondje stappen samen met vriendinnen of misschien als ik deze zomer nog op vakantie ga kan ik ze daar wel gebruiken. Kortom ik kan alles altijd heel erg goed gebruiken, en zou het geweldig vinden om één van die pakketjes te winnen! :)

  In mijn favoriete zomer zou ik of wel de wereld volledig rondreizen. Of een rondreis te maken in India zou ook al heel erg leuk zijn, want dat is echt mijn droom! Ik volgde je al op bloglovin' en facebook en ook via GFC al, dus heb ik dan maar nog een extra lang bericht hier gemaakt. Want ik kon niet meteen nog iets extra's doen buiten wat ik al deed..

  Mijn e-mail adres is leenphilips@hotmail.com
  en nog eens gefeliciteerd met je blog!

  ReplyDelete
 6. Ik heb alles al lang gedaan :) vdbnathalie @hotmail.com
  schoenmaat 40 en mijn ideale reis? Gaan shoppen in NY en dan erna aan het strand gaan liggen in Miami ^^

  ReplyDelete
 7. proficiat Anouk! via mijn zus volg ik jouw blog ook en ik vind hem echt geweldig! zelf neem ik super graag foto's en de jouwe zijn echt heel mooi! ik heb wel geen Bloglovin of GFC om jou te volgen want ik kan niet echt zo goed met die dingen overweg ;) maar toch zou ik heel graag meedoen omdat ik echt al lang een Swatch wil, dus ik zou graag het eerste pakket winnen! Mijn naam is Louise De Rycke, emailadres: louisederycke@hotmail.com en schoenmaat is 38-39.

  Mijn perfecte zomer zou alvast beginnen door met mijn vriendinnen eens goed te gaan shoppen en het meest perfecte badpak kopen (dat ik vandaag vond bij H&M) om dan eens lekker op het strand te gaan liggen! Maar ik zou ook eens een maand naar Afrika of India willen gaan, en aangezien het daar een ander uur is, kan ik dat horloge wel gebruiken ;)

  ik wil je nog eens heel hard feliciteren met jouw '2 jarig bestaan bij de bloggers', good job en doe zo voort !!

  liefs Louise

  ReplyDelete
 8. Wauw een dikke proficiat! 2 jaar is heel wat! :D
  Ik doe maar al te graag mee aan deze te gekke give-away. Pakketje 2 lijkt mij het coolst, zeker voor die sandalen (wauw!). Mijn schoenmaat is 38!
  Mijn email is: marlies@goldenmirrorsandpinkbows.be, ik volg je via Bloglovin' en Facebook. :)
  Mijn favoriete zomer is er eentje met veel tuin/beachfeestjes, girltime en reizen. En dan vergeet ik nog de cocktails, maxi dresses en samen naar de sterren kijken met mijn boyfriend.
  Nog heel veel succes met je blog!

  Liefs,
  Marlies

  ReplyDelete
 9. proficiaaaaaaat ! xx
  http://www.blondebutterflies.blogspot.be/

  ReplyDelete
 10. Allereerst gefeliciteerd met je 2de blogverjaardag! Leuk om te zien wat je al allemaal bereikt hebt met je blog, keep up the good work!

  Ik zou graag het eerste pakketje winnen!
  Aangezien deze zomer de laatste zomer is voor ik begin met werken, hoop ik natuurlijk eerst op goede punten, zodat ik niet meer achter mijn bureau moet zitten deze zomer;-)
  Daarnaast wil ik veel feestjes/cocktails/BBQ/festivals/terrasjes en heel veel zon natuurlijk!
  Tijdens mijn favoriete zomer zou ik natuurlijk ook veel willen reizen naar leuke en zonnige oorden!

  Liefs,
  Laure

  Mijn emailadres: laurevanhulle84@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Congrats girl!
  Hele leuke post ook met supertoffe herinneringen erin! Let's blog for another few fun years :-D

  Ik volg je al op BL & FB en mocht ik winnen, dan maakt het mij niet uit welk pakketje het wordt :-)

  Mijn topzomer wordt gewoon keihard deze zomer! Ons huis verder klaarstomen, rondreis West-USA, trouwfeesten, housewarmings, this is going to be gooooood!

  <3

  candyandtreats @ hotmail dot com

  ReplyDelete
 12. Naam: Charlotte Goyvaerts
  Email: goyvaertscharlotte@gmail.com
  Pakketje: Het tweede
  Schoenmaat: 39
  En natuurlijk follow ik alles al ;) !!

  Eerst en vooral: een dikke proficiat met je 2 jaar - zoals je weet volg ik je al een hele tijd, en je blog is gewoonweg super om te volgen!! Nice job and keep on going sweetie!!

  Mijn favoriete zomer (EVER) zou zijn: een reis rond de wereld (met verschillende vervoersmiddelen: auto, boot, vliegtuig, ...) waarbij ik de nieuwe trends mag meepikken en veel mag ontdekken en bezichtigen. En als het even kan, samen met zon, vrienden, familie, barbecues, cocktails en de nodige festiviteiten... Natuurlijk zou het ook nog eens fijn zijn moest ik enkele modeshows en festivals in verre landen kunnen meepikken! Met andere woorden: een vakantie zonder zorgen met de mensen/dingen die je het liefste ziet/graag doet!

  With love,

  Charlotte

  http://charlottegoyvaerts.blogspot.com

  ReplyDelete
 13. Proficiat met je 2 jaar, superleuke blog heb je!
  Na lang nadenken heb ik gekozen voor het 2e pakketje :D

  Mijn favoriete zomer zou eentje met veel reizen zijn: eerst een rondreis in Amerika, daarna even uitrusten op een tropisch eiland, om als laatste nog even af te koelen in scandinavië.

  Mijn email: inezzed@gmail.com
  Schoenmaat: 40

  ReplyDelete
 14. Waaaaw! Is het al 2 jaar!? Ik herinner me je eerste verjaardag nog alsof het gisteren was, de tijd gaat zo snel! (Wat natuurlijk normaal is met goed leesvoer ;D)

  De ideale zomer voor mij zou zijn, een samenraapsel van alle comments die hier waarschijnlijk geplaatst worden! Tuurlijk wil ik goede punten, feest, food, drinks, reizen, enzoverder. Reizen staat hoogstwaarschijnlijk bovenaan het lijstje, derest volgt wel! Echter een zomer zou niets zijn zonder de beste vrienden (misschien ook nieuwe vrienden) in de buurt om mee te feesten en te reizen, memories will be made! Maar ook de familie natuurlijk en uiteraard niet te vergeten de boyfriend! Summer wouldn't be same without them!

  Ohja! Deze zomer heb ik ook enkele blogposts nodig, nooit inspiratie teveel om fabulous te verschijnen, overal waar ik ga, met het gedacht 'dit heb ik van 1 van mijn favoriete bloggers' !

  En natuurlijk... natuurlijk doe ik mee voor een pakketje, ze zien er beide zo leuk uit! Mijn voorkeur gaat uit naar pakketje 1, wit, geel, orangje, de kleuren brengen me in summermood :)

  Blijf zo verderdoen met je blog meis! Ik hou ervan!

  Love,
  Tessa D'haene

  tessadhaene@hotmail.com
  Pakketje 1
  Ik volg je overal! Stalkermuch ?! :p

  ReplyDelete
 15. oh proficiat! :D ik lees je blog supergraag, dus goed dat je voor altijd gaat verder bloggen! ;)
  zo een leuke give-aways amaaai! ik zou supergraag dat 1ste pakketje winnen echt superleuke spulletjes!
  Ik volg je natuurlijk al op Bloglovin en FB!
  My perfect summer = roadtrippen met mijn boyfriend , veel tijd met mn familie en vrienden kunnen doorbrengen en elke avond lekker italiaans eten :D

  xx

  ReplyDelete
 16. ohja en emailadres = charlotte.everaert@gmail.com! xx

  ReplyDelete
 17. Ik volg je al een hele tijd op GFC, en like ook al even je facebook page :) Mijn voorkeur gaat uit naar pakketje nummer twee. Jah, die RI heels (in maat 38 pretty, please) doen het gewoon, hahaa!

  Verder zou mijn ideale zomer er zo uit zien: eindelijk een leuke studentenjob vinden, waarbij ik er niet tegenop moet kijken om te gaan werken. Een plaatsje vinden bij Pull&Bear, H&M of waarom ook niet River Island bijvoorbeeld ;) Verder zou ik nog veel willen genieten van het lekker weer, wat cocktails drinken met vrienden aan het strand en quality time hebben met de boyfriend! We vertrekken bijna op reis, dus dat zit wel al snor! En voor ik het vergeet; zo weinig mogelijk herexamens. Ja, dat zou echt super zijn :D

  Love,
  Shanah
  blancsection@live.com

  ReplyDelete
 18. Hello my dear!
  Eerst & vooral: CONGRAAATS; oeh yeah! :D & drie dikke kussen!

  Daarnaast voor de giveaway; My perfect summer!
  Wel ik had héél graag op vakantie gegaan, jammer genoeg door mijn pols zal dit dit jaar niet lukken. But no tears: dat wordt dus een zomer bloggen! Ben van plan om meer streetstyle te gaan shooten, & er komen nieuwe projecten met merken aan, dus handen vol! & hebben we wat vrije tijd? Lekker luieren in de tuinstoel, fashion magazines, een kleine citytrip ertussen, pure reality.

  Als ik echt zou mogen dromen: send me to Bali or to a place with white beaches. Zou er de hele tijd door outfit shots nemen & lekker de prinses uithangen door me te laten bedienen met cocktails, hahaha! :D

  For the giveaway: the package with the amazing blue sunnies & heels please! (size 40)

  Big kisses & nogmaals proficiat! xxx

  ReplyDelete
 19. Wauw echt een superzalige giveaway, natuurlijk volg ik u al overal!
  Ik weet echt niet welk packet ik het liefste zou willen winnen dus als ik win maakt het absoluut niet uit. Mijn schoenmaat is 37!
  Hoe mijn ideale zomer eruitziet? In eerste instantie veel genieten van het (hopelijk) goede weer afgewisseld met af een toe een leuk festivalletje. Maar het meest kijk ik uit naar wonen in parijs deze zomer en zo toch eens een andere stad te kunnen ervaren. ( veel lekker eten hoort er ook bij natuurlijk!)

  Heel veel succes met je blog, keep on doing the good work!

  Astrid
  Astrid.nieuwborg@gmail.com

  ReplyDelete
 20. Congratz met twee jaar AMF!

  Zalige giveaway!
  Pakketje 2: I like! Pakketje 1: I like too! :D

  Mijn ideale zomer: verblijven in een stad waar ik kan rondslenteren, coolhunten maar ook aan het strand kan liggen en veel cocktails drinken. Barcelona is hier ideaal. :D

  grietje@secondagenda.be

  XOXO

  ReplyDelete
 21. Proficiat met twee jaar AMF!
  Leuke giveaway ook, ik ga helemaal voor pakketje 2! (zalige zonnebril, schoenmaat: 39)

  Mijn ideale zomer is eigenlijk deze zomer: een maand trekken door Thailand met mijn beste vrienden. Zalig! Niets leuker dan het ontdekken van de wereld en verschillende culturen :)

  Blijven gaan met deze blog!

  Karlien
  vermeersch.karlien@gmail.com

  ReplyDelete
 22. Proficiat met twee jaar AMF!
  Leuke giveaway! Ik ga helemaal voor pakketje 2 (zalige zonnebril! maat 39)

  Mijn ideale zomer is de zomer die eraan komt: een maand rondtrekken door Thailand met mijn beste vrienden. Zalig! Niets leuker dan het ontdekken van de wereld en de verschillende culturen!

  Blijven gaan met deze blog!

  Karlien
  vermeersch.karlien@gmail.com

  ReplyDelete
 23. Noukie!!

  Zalig, 2 jaar AMF! Waar is de tijd dat we samen in de aula zaten les te volgen (of was toch de bedoeling, haha)! Dikke proficiat met je blog, ook dankzij uw lieve mamie die je in alles steunt!! :)

  Naam: Laila De Rycker
  email: laila.derycker@hotmail.com
  Package number 1 - schoenmaat 37
  Favorite summer: Reizen naar de meest 'fashionable' shops in alle mogelijke landen, natuurlijk met de nodige stops om iets lekker te eten, drinken en te rusten. Last but not least, zou ik alle foto's die ik genomen heb, doorsturen naar jou, zodat jij ze op je blog kan gebruiken! Hihi!

  Love, Laila

  ReplyDelete
 24. Noukie!!

  Zalig, 2 jaar AMF! Waar is de tijd dat we samen in de aula zaten les te volgen (of was toch de bedoeling, haha)! Dikke proficiat met je blog, ook dankzij uw lieve mamie die je in alles steunt!! :)

  Naam: Laila De Rycker
  email: laila.derycker@hotmail.com
  Package number 1 - schoenmaat 37
  Favorite summer: Reizen naar de meest 'fashionable' shops in alle mogelijke landen, natuurlijk met de nodige stops om iets lekker te eten, drinken en te rusten. Last but not least, zou ik alle foto's die ik genomen heb, doorsturen naar jou, zodat jij ze op je blog kan gebruiken! Hihi!

  Love, Laila

  ReplyDelete
 25. Noukie!

  Zalig, 2 jaar AMF! Waar is de tijd dat we samen in de aula zaten les te volgen (was toch de bedoeling...) Hihi. Proficiat met je blog mie! Ook dankzij je mamie die je in alles zo hard steunt en helpt ;)

  Naam: Laila De Rycker
  email: laila.derycker@hotmail.com
  Package number 1 - schoenmaat 37

  Favorite summer: Reizen naar alle 'fashionable' shops in alle mogelijke landen, met de nodige stops om iets lekker te eten, drinken en om uit te rusten! Last but not least zou ik alle foto's naar jou doorsturen, zodat jij ze kan gebruiken voor je blog! Hihi.

  Veel succes nog,
  love, Laila

  ReplyDelete
 26. Hoi!

  Ik ontdek je blog pas nu, net, vandaag, right this moment - en dan direct met een giveaway! Ik volg je dus meteen (alweer een zieltje gewonnen) en hoop - net als ieder ander hier - op iets anders dan een zieltje!

  Want, ik vind beide pakjes geweldig - één vooral voor de headphone, twee voor de zonnebril en de heels (als ik echt moet kiezen dan misschien toch maar één :)).

  M'n naam is Ine D'hoe (of Inez An of Yaya Aiyana op fb), mailadres ine_dhoe@live.be (en m' schoenmaat 41-42).

  Mijn ideale zomer is telkens wel weer wat anders, maar dit jaar zou ik kiezen voor:
  - iemand anders die m'n thesis schrijft en herexamen maakt (en slaagt!)
  - zoveel mogelijk festivals na elkaar meemaken (en tussendoor zolang mogelijk douchen)
  - leren surfen op hawai (oké, Spanje ofzo will do just fine) en 's avonds doorzakken in de plaatselijke strandtent (met cocktails en een blonde surf-boy die toevallig m'n vriendje is - ja echt)
  - veeeeeeel longboardtripjes in Nederland, aan de Belgische kust én in Madrid (prachtige fietspaden daar!)
  - shop till I drop met de visa kaart van iemand onmetelijk rijk
  - veel frozen-yoghurt-ijs eten
  - en om de perfecte zomer al even perfect af te sluiten (en de rest van m'n leven te beginnen), een job als lifestyle-/modejournalist bij weekend-knack of het magazine van De Standaard of Elle of Marie-Claire of .. of .. - zie je, ik ben niet eens zo moeilijk ..

  Oh, en als ik win, mag je best mee :p (poging tot omkopen, gediskwalificeerd :p)

  Tot dan heb ik hier een hele blog om te ontdekken :)

  Greets,
  Ine

  ReplyDelete
 27. Al twee jaar seg, de tijd gaat snel ;) heel erg leuke pakketten. Ik ga voor nr 2 gaan, schoenmaatje 37!

  Mijn ideale vakantie is een mix tussen cultuur en sport. Ik vind het enorm belangrijk om zoveel mogelijk van de wereld kunnen zien, dus heel veel dagtrips in steden! Cultuur bekijken, markjes en natuurlijk ook shoppen. Maar langs de andere kant vind ik rondtrekken, fietsen enzo ook heel boeiend.
  Genieten van lekker en niet al te dagelijks eten, jummy!

  Gezien ik nog tot oktober moet wachten tot ik op reis ga, kijk ik er dubbel zo hard naar uit. Mijn planning is een roadtrip door Israël. Gezien ik er veel locals ken, hoop ik lekker te eten in veel trendy spots ;)

  Mail: laurein.h at gmail com

  ReplyDelete
 28. Nog gauw even meedoen, haha :D

  Twee jaar, wauwie! Gefeliciteerd en heel veel succes gewenst bij het verder uitbouwen van deze droom van een blog!

  Mijn zomer is nog helemaal blanco. We gaan met de flow dit jaar, denk ik. Hopelijk komt er wel wat meer zon bij kijken dan in de lente!

  Ik zou graag meedoen voor het 2e pakketje en mijn schoenmaat is 39 ^^ You can reach my mailbox at gohomemydear@gmail.com

  ReplyDelete
 29. Hi di Haydi ho girlie!
  Congrats on the blog. Still going on and on and on...! ben een stiekem een tikkeltje jaloers op. Daarom ook dat ik eens mee doe met de give away!
  Ik weet niet hoe je het doet, maar je doet het geweldig. Het staat je en het staat op zich!

  Bij deze mijn gegevens;
  sanne schockaert sanne.schockaert@gmail.com, package n°1.
  Most wondefull summer: being happy, living in joy, dancing outdoors, laughing out loud, sleeping in open air, wearing less, loving more. Sun, bars, bbq's , fun and spending each day in different way.

  Do zo voort! Het is een klein cliché om te zeggen, maar ik zeg het graag als het waar is: Ik geloof in je! En zo te zien je andere fans ook! Geniet ervan, van elke seconde dat je dichterbij komt. (En pik af en toe een outfitje mee) zou al een perfecte zomer kunnen zijn :)

  lieve groet op je snoet,

  sanne

  ReplyDelete

Thanks for leaving a comment! I love reading them.

 

© anoukmeetsfashion All rights reserved . Design by Blog Milk Powered by Blogger